Efterlyser Rema-røvere

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

Politiet beder nu om hjælp til at finde de to mænd, der står bag et røveri i Rema1000 i Næstved.

Røverne kom løbende ind i Rema1000 på Parkvej i Næstved, hvor de med knive truede sig til et kontantbeløb fra kassen. Det skete torsdag den 12. april 2012 klokken 19.24. Herefter flygtede de fra stedet i en personbil, muligvis en Toyota, hvor nummerpladen formentlig starter med CW. Røverne kørte ad Parkvej i retning mod Dyssegårdsvej.

Politiet er på bar bund i sagen. Derfor har det valgt at offentligøre overvågningsbillederne fra røveriet i håbet om at få hjælp til at identificere mændene. Politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninger i sagen.

Røverne beskrives som:

A: Mand, cirka 180-185 cm høj og almindelig til kraftig af bygning. Han havde åbentstående grå hættetrøje med en sort hættetrøje indenunder, lysebrune ”baggy” bukser med lommer foran på lårene. Manden bar handsker og var iført et rødt bandanatørklæde foran munden. Han medbragte to knive, en sølvfarvet stor køkkenkniv og én, der var halvt så stor.

B: Mand, cirka 175-180 cm høj og spinkel af bygning. Manden var iført en sort hættetrøje, sorte bukser og elefanthue med huller til øjnene. Han bar handsker og medbragte en blå taske, som blev båret i en rem over skulderen.

Oplysninger kan gives på tlf. 1-1-4 eller til vicepolitikommissær Kurt G. Nielsen, lokalpolitiet i Næstved.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App