DSB-pendlere er utrygge efter direktør-exit

Den netop afgåede DSB-direktør havde lovet bedre service til landets pendlere. Men hvad nu, spørger pendlerne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

De danske pendlere frygter at blive tabere i endnu et direktørskifte i DSB.

Meldingen kommer fra talsmand for pendlerne på den hårdt prøvede Kystbanen, Michael Randropp. Han har holdt flere møder med skiftende DSB-ledelser og mener på mange områder at tale for alle pendlere i Danmark.

- Hvis DSB ikke kommer til at fungere optimalt, vil det først og fremmest ramme pendlerne, fordi de bruger togene så meget, siger Michael Randropp.

Pendlernes frygt kommer, efter at Christian Roslev mandag efter kun knap tre måneder valgte at stoppe som direktør for DSB med øjeblikkelig virkning.

Ifølge Michael Randropp havde pendlerne ellers set frem til bedre vilkår med netop Christian Roslev i direktørstolen.

- Jeg har haft flere møder med ham, og han havde visioner om, hvordan pendlerne kan serviceres. Han kunne se, at pendlerne udgør en stor del af kundegrundlaget, og at det derfor kan betale sig at tilgodese dem.

- Derfor er det selvfølgelig meget ærgerligt, at han går. For hvad sker der nu. Utryghed igen i DSB er det sidste vi har brug for nu, siger pendlernes talsmand.

Christian Roslev begrunder sin øjeblikkelige fratræden med "helbredsmæssige årsager".

Dermed skal DSB for anden gang i år ud og finde en ny direktør. Tidligere på året blev Søren Eriksen fyret på grund af store økonomiske problemer i datterselskabet DSBFirst.

/ritzau/


Nyhedsoverblik