Dreng lagt i koma efter hættetrøje-ulykke

Foto: TV ØST

En ung dreng er i "stabil, men kritisk" tilstand efter en ulykke i familiens have i Fuglebjerg.

Lægerne har lagt en 10-årig dreng fra byen Fuglebjerg ved Næstved i kunstigt koma efter tirsdagens legeulykke, hvor han blev fundet hængende livløs i sin hættetrøje fra et birketræ i familiens have.

Det lader til at være en tragisk hændelse, hvor drengen har leget i haven, og så har hættetrøjen pludseligt fået fat i en knast på træet og lukket for hans lufttilførsel.

Den 10-årige dreng, som var i livsfare efter ulykken, ligger nu på Rigshospitalet i København og er i kritisk tilstand, oplyser politiet.

- Han er blevet lagt i koma, og det har stabiliseret ham. Hans tilstand er nu stabil, men kritisk, fortæller lederen af lokalpolitiet i Næstved, Niels Denny Sørensen, til Ritzau.

Drengen havde ingen puls, da han blev fundet.

På Næstved Sygehus lykkedes det at få pulsen lidt i gang igen, men han kunne ikke selv trække vejret. Et par timer senere besluttede lægerne at overføre drengen til Rigshospitalet.

Niels Denny Sørensen mener, at det er for tidligt at sige noget om, hvorvidt man kunne have undgået ulykken.

- Men det ser umiddelbart ud til at være sket under leg, og derfor lader det desværre til at være sådan en ulykke, der kan finde sted, hvis man er rigtigt uheldig, siger han.

Politiet har umiddelbart ikke noget tidspunkt for, hvornår drengen skal vækkes fra sit kunstige koma igen.

00:31 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App