Det vi har sammen

Dræbt i togulykke efterlader kone og 4 børn

Foto: TV ØST

Den 64-årige mand, der tirsdag blev dræbt i en togulykke, efterlader sig kone og 4 børn. Der er endnu ingen bud på, hvorfor han befandt sig på skinnerne.

4 børn mistede deres far og en kone sin mand, da 64-årige Kurt Sørensen tirsdag formiddag blev dræbt i en togulykke i Holbæk.

Lidt før klokken 10 stødte den kantklipper, Kurt Sørensen kørte på, og toget sammen på skinnerne, og det er endnu uvist, hvorfor den 64-årige mand befandt sig på skinnerne.

Meget stille kolleger

Kurt Sørensen var ansat i Holbæk Kommune, hvor han har været siden 1994. Her var der tirsdag eftermiddag fællesmøde i Vej og Parkafdelingen, hvor han arbejde.

- Der var meget meget stille. De er normalt nogle festlige drenge og piger, men de er virkelig ramt af sorg og dybt berørte af ulykken. De er blevet tilbudt psykologhjælp, og mit indtryk er, at de fleste har valgt at takke ja til det, siger Gudrun Pedersen, kommunikationschef i Holbæk Kommune.

Ude for at slå græs

Den nu afdøde ansatte var ude for at slå græs, da ulykken skete. Vidner har fortalt, at bommene var nede, og Arbejdstilsynet og Havarikommissionen er nu på sagen i forhold til at undersøge, hvorfor det gik så galt. 

Ifølge Gudrun Pedersen efterlader Kurt Sørensen sig kone og 4 børn. Familien er underrettet, og de ansatte i hans afdeling har fået fri i morgen.

- De skulle have haft en halv fridag på grund af Grundlovsdag, men de får en hel fridag i stedet for, og der vil også være et fremadrettet tilbud til dem om psykologhjælp, for dem hvor reaktionerne kommer senere, siger hun.

02:34 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App