Intet nyt om dødsårsag

Foto: TV ØST

OPDATERET: Embedslægen og politiet har i dag foretaget et ligsyn af den afdøde håndboldspiller, men er ikke kommet dødsårsagen nærmere. Han køres nu til obduktion på Rigshospitalet.

Det var en stor tragedie, som den danske 1. division i håndbold blev ramt af i søndags. 13 minutter før slutfløjtet faldt Ribe-Esbjerg-spilleren Lars Olsen om på banen og døde.

I dag indledte politiet og embedslægen så de første undersøgelser for at finde ud af, hvorfor den unge håndboldspiller døde så pludseligt. Ud fra de overfladiske undersøgelser var der ingen synlige tegn, der kunne skabe klarhed omkring dødsfaldet.

Køres til obduktion

Derfor bliver han nu kørt til obduktion på retsmedicinsk afdeling på Rigshospitalet. Hvilket er i tråd med familiens ønske om at få ham obduceret.

- Det er selvfølgelig vigtigt at finde ud af, om der har været noget, som de andre søskende også kunne gå rundt med i kroppen, sagde Sune Agerschou i går. Han er sportschef i Ribe-Esbjerg HH.

Lars Olsen blev under kampen skiftet ud efter en hård tackling, men kom på banen igen, hvorefter han pludseligt faldt til jorden. Han blev hurtigt tilset af sygeplejersker og en fysioterapeut, som gav ham hjertemassage.

Kort tid efter blev han erklæret død på hospitalet i Nykøbing Falster.

Der forventes et svar på obduktionen senest på fredag.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App