Det vi har sammen

DiBa Bank-sag skal i Højesteret

Foto: TV ØST

I marts måned blev DiBa Bank A/S dømt ved Østre Landsret til at betale erstatning til en kunde. Nu skal sagen så prøves i Højesteret.

Sagen om DiBa Banks risikable investeringer af en kunders penge ruller videre.

Østre Landsret idømte ellers i marts banken til at udbetale erstatning til en kvindelig kunde og sagens omkostninger. Nu er dommen så anket til Højesteret.

- Vi er nøst til at vide, hvordan vi som bank kan og skal agere i forhold til de formueplejeaftaler, vi indgår med vores kunder. Derfor bringer vi sagen til tops i det juridiske system, siger administrerende direktør Petter Blondeau i en pressemeddelelse.

Fra 2004 til 2008 placerede banken penge i de risikable Scandinotes og Kalvebod obligationer på vegne af flere kunder. En af dem var kvinden, som i marts blev tilkendt erstatning, fordi hun fik medhold i, at banken handlede imod hendes ønske om en lavrisiko investering. Erstatningen står dog ved magt, lover direktøren.

- Vi har valgt at efterleve landsretsdommen alligevel, således at kunden ikke skal vente på godtgørelse, hvis dommen blilver stadfæstet i Højesteret, siger Petter Blondeau.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App