Gislinge Bryggeri (28. oktober)

Engang husede de smukke bygninger et bryggeri med et særdeles godt ry. I dag er det opholdssted for unge - og dermed alkoholforbud.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det er ikke helt nemt at genkende det gamle bryggeri i Gislinge. Flere udhuse er revet ned og det er sat i stand. Men fra 1912 til 1965 blev der brygget masser af øl i huset. Især hvidtøllet var bryggeriet kendt for.

Her dyrkede man selv sin maltbyg på en sydvendt mark. Så var man klar over kvaliteten var i orden.

Johnny Sørensen arbejdede på bryggeriet i mange år - de sidste ti år som brygmester.  Og han kan huske nøjagtigt hvor de forskellige maskiner stod og hvem der arbejdede ved dem.

I dag er huset moderniseret og der er opholdssted for unge. Det betyder også alkoholforbud, så det er noget af en forvandling bryggeriet har oplevet.

 


Nyhedsoverblik