Danner ny forening efter tabt valg

Foto: TV ØST

I weekenden tabte han præsidentvalget i Danmarks Naturfredningsforening. Nu vil biolog Michael Stoltze fra Skælskør danne en ny forening, der vil kæmpe for naturen men er mere lydhør overfor erhvervslivet.

 

Biolog Michael Stoltze fra Skælskør vil danne en ny forening og bygge bro mellem natur og erhvervsliv. En ting han ikke mener Danmarks Naturfredningsforening formår.

- De bekriger hinanden hele tiden, og det kommer der ikke noget godt ud af. Der er behov for et forum, hvor vi kan få en mere åben dialog, siger Michael Stoltze.

Det var ikke første gang, at Michael Stoltze stillede op til præsidentposten i Danmarks Naturfredningsforening, hvor han har været i 18 år. Han tabte også afstemningen i 2009.

- Jeg synes, at Michael Stoltze skal erkende sit nederlag, og så lige tænke sig om en ekstra gang. Og jeg kan ikke genkende det billede, han tegner. Jeg synes, at vi snakker fint med Landbrug & Fødevarer, siger præsident i Danmarks Naturfredningsforening, Ella Maria Bisschop-Larsen.

Michael Stoltze mener dog ikke, at han blot er en dårlig taber.

- Nej, jeg respekterer fuldt ud foreningens valg. Jeg kan bare se, at vi har brug for at gå en ny vej, siger Michael Stoltze.

01:27 Luk video

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App