Danmarks bedste hotdogs kommer her fra regionen

Stjernekok fra Korsør har lavet en gourmet-hotdog med blandt andet tang, koriander og andeconfit. En pølsemand i Holbæk vandt også - han laver Danmarks bedste traditionelle hotdog

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Danmarksmesterskabet i hotdog er afgjort! Kokkene kom fra nogle af landets fineste restauranter, og nogle af de stolteste pølsevogne. Og i kategorien årets Gourmet-hotdog vandt den engelske stjernekok Paul Cunningham, der er bosat i Korsør.

DM i hotdog blev afviklet i Tivoli mandag, gæsterne købte for cirka 30.000 kroner hotdogs - alle pengene går til Børnefondens projekter i Afrika.

Cunninghams hotdog var ifølge Politiken.dk "en asiatisk inspireret hotdog bestående af blandt andet organisk kalv og svinekød, krydret andeconfit, hoisinhonning, fennikelfrø, ældet japansk soya, ingefær, ristet korianderfrø, grillet chili, krydret wagamesalat, sprødt saltet nori-tang og knuste wasabi-ærter."

 

Men også den bedste traditionelle hotdog kommer her fra regionen. Den kategori blev nemlig vundet af den økologiske pølsepusher Henrik C. Wiberg fra Slagtergården Holbæk:


Nyhedsoverblik