Danish Crown får 50 nye job

Foto: TV ØST

Lukningen af Danish Crowns afdeling i Hadsund får betydning for Danish Crowns afdeling i Ringsted. Produktionen fra Hadsund nemlig flyttes til henholdsvis Ringsted og Herning.

   - Det er en beslutning, der blev taget samme dag, som den blev meldt ud til pressen, så der er lige noget finmatematik, der skal falde på plads. Men billedet er lige nu sådan, at der er 50 nye arbejdspladser til Ringsted, siger kommunikationsdirektør i Danish Crown Anne Willemoes, til DAGBLADET Ringsted.

 
Tillidsmand i Danish Crown Ringsted Torben Lyngsøe er overrasket over de mange nye lokale arbejdspladser.

- Det kom bag på mig. Men vi har ikke armene over hovedet. For det er under al kritik, at medarbejderne i Hadsund har ventet i halvandet år uden at vide, om de var købt eller solgt. Det er bare ikke godt nok, og jeg tænker meget på dem. Jeg kender jo selv situationen, når vi skal lukke noget ned, siger Torben Lyngsøe til DAGBLADET Ringsted.

De ekstra arbejdspladser kommer dog, set fra et lokalt synspunkt, på et godt tidspunkt, for Danish Crown opsagde i januar godt 30 medarbejdere i Ringsted, da en ferskvareterminal måtte lukke ned.

Oven i det skal afdelingen nu også levere 87 ton ferskvarer til Dansk Supermarked. Det er med til at fremme beskæftigelsen i Ringsted.

Flytningen af produktionen fra Hadsund til Ringsted skal være gennemført den 1. oktober.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App