Dreng på cykel dræbt af tog

Foto: TV ØST

En 10-årig dreng på cykel blev mandag ved 12-tiden påkørt og dræbt af et tog på Tølløse Station.

Mandag klokken 12.12 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om, at der var sket en personpåkørsel på Tølløse Station.

I første omgang blev det vurderet, at der var tale om en 7-8-årig dreng. Men drengen, der afgik ved døden som følge af påkørslen, er nu identificeret som en 10-årig dreng fra Tølløse. De pårørende er underrettet, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Politiet betragter foreløbig sagen som en tragisk hændelse, og alt tyder på, at drengen har overset toget i forbindelse med, at han ville krydse sporerne via et overgangsanlæg. Der forventes at gå nogen tid, inden resultatet af de endelige undersøgelser foreligger.

Sektionschef Helle Bøhl-Møller fra Banedanmark fortæller til TV2 ØST, at ulykken skete, da dobbeltdækkertoget mod København var ved at bremse ned på Tølløse Station. Ved overgangen til spor to blev drengen ramt af toget, der kørte under 50 kilometer i timen ifølge Banedanmark.

- Det er dybt tragisk, og vi er meget påvirket af det, siger sektionschef Helle Bøhl-Møller, som også fortæller, at de foreløbige undersøgelser peger på, at sikkerhedsreglerne ved overgangen var fulgt.

- De foreløbige undersøgelser tyder på, at vores anlæg har fungeret, som det skulle, tilføjer hun.

03:39 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App