Coq au vin med hvidvin (9/9-11)

Coq au vin med hvidvin

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

2 løg

8 gulerødder

1 porre

3 st. bladselleri

½ l. hvidvin

½ l. fløde

4 unghanebryster

50 gr. smør

Frisk timian

Start med at ordne grøntsagerne. Løg, gulerødder, porre og bladselleri, skrælles og skylles godt.

Sautér det af i en stor gryde og hæld hvidvinen på. Lad det koge, så væsken reduceres til ca. halvdelen. Tilsæt fløden.

Steg unghanebrysterne af på panden i olie og kom dem herefter ned i gryden. Gem fedtstoffet fra på panden. Lad det simre godt i gryden i 15 - 20 minutter.

Skræl gulerødder og skær dem i passende mundrette stykker. Steg dem af på panden i fedtstoffet fra unghanerne og tilsæt timian og smør. Gulerødderne koges møre i smørret.

Tag unghanerne op og blend saucen med alle grøntsagerne så den bliver fyldig.

Anret gulerødderne i kanten af en dyb tallerken, kom unghanen på og hæld den varme sauce over


Nyhedsoverblik