Cirkus serverede uden bevilling for byråd

Foto: TV ØST

Arena Cirkusland i Slagelse har serveret alkohol for Slagelse Byråd uden spiritusbevilling.

Arena Cirkusland i Slagelse har serveret alkohol for Slagelse Byråd uden at stedet havde en spiritusbevilling. Det afslører tv-stationen 24 Sjællandske.

29. november gave det lokale bevillingsnævn Cirkusland afslag på en ansøgning om en spiritusbevilling. Udover et legeland og shows med dyr, så tilbyder Cirkusland også at man kan fejre for eksempel firmafester og julefrokoster med mellem 50 og 1100 personer på stedet.

Både stedets banketchef Finn Bendixen og cirkusdirektør Benny Berdino forsikrer overfor 24 Sjællandske, at der ikke har været afholdt arrangementer med servering af alkohol siden afslaget på en spiritusbevilling.

Dette er imidlertid ikke korrekt: 6. januar afholdt Slagelse Byråd deres årlige middag for politikere med ægtefæller på stedet. Flere byrådsmedlemmer bekræfter overfor 24 Sjællandske, at der naturligvis blev serveret vin og øl ved den lejlighed.

Trods adskillige henvendelser lykkedes det ikke for 24 Sjællandske at få en kommentar fra Cirkusland til disse oplysninger.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App