Karriereklasse på CELF

Foto: TV ØST

Uddannelsesstedet CELF i Nykøbing Falster laver nu en karriereklasse for de målrettede elever. Men en elevforening frygter, at de bliver delt op i et A- og et B-hold.

CELF i Nykøbing Falster vil sætte større fokus på de mest målrettede elever. Derfor bliver der fra august i år oprettet en såkaldt karriereklasse. I karriereklassen bliver bøgerne skiftet ud med Ipads.

- Vi tror, at det vil skabe motivation, både fordi det er et spændende medie at arbejde med, og samtidig får eleverne nogle kompetencer, som der er brug for i erhvervslivet, siger uddannelseschef for HG på CELF i Nykøbing Falster, Peter Bondo.

Men Landssammenslutningen af Handelsskoleelever, kaldet LH, mener det er problematisk at gøre forskel på eleverne. LH ser hellere, at det generelle undervisningsniveau bliver hævet for alle, i stedet for at resurserne bliver brugt på de få.

- Det er i første omgang et økonomisk spørgsmål. Vi laver et pilotprojekt, og hvis det så bliver den succes, som vi forventer, så vil vi indføre det på vores hold, siger Peter Bondo.

Det er samtidig håbet CELF, at karrierreklasse-eleverne kan blive forbilleder for de mere uengagerede elever.

- Vi tror, at vi kan gøre det smart at være dygtig, siger Peter Bondo.

02:17 Luk video

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App