Byt din taxa-bon til bajere i baren

Foto: TV ØST

Tag en taxa ind til byen, og byt bonen til kolde drikkevarer ved disken. Sådan lyder det fra indehaveren af Prinsen i Vordingborg, Christian Greve.

Det nemlig være slut med alkoholkørsel, når de unge skal i byen. Derfor er diskotek Prinsen gået sammen med Vordingborg Taxa for at få deres gæster sikkert i byen. Samarbejdet er indgået for at skabe et mere livligt og sikkert natteliv i Vordingborg, skriver Sjællandske.

- Vi gør det primært, fordi vi vil have lidt flere gæster og få folk tidligere i byen, men også for at få folk sikrere i byen. Folk kommer fra nær og fjern, og for mange er det nye tiltag en mulighed for at lade bilen stå derhjemme, og i stedet nyde en billig tur i taxa og drinks i baren, når de kommer frem, siger Christian Greve til Sjællandske.

Vordingborg Taxa er glade for samarbejdet. Alt gæsterne skal gøre er at bytte deres taxibon til drikkevarer i baren inden klokken 1 og senest 30 minutter efter kørslen. Tilbudet gælder dog kun, hvis man benytter Vordingborg Taxa, og baren indløser maksimalt 300 kr.

Tager man en taxi hjem, kan Prinsen også hjælpe med det, og udleverer rabatkort som giver 10 procent på hele turen, hvis man altså benytter Vordingborg Taxa.

Bestyrelsesformand i Vordingborg Taxa Preben Friedrichsen er positiv over for det nye initiativ. Han har været taxachauffør i 27 år, og han ved, hvor galt det kan gå, hvis folk kører beruset i byen.

- Vi håber, at folk lader bilerne stå derhjemme og i stedet tager en taxa, lyder det fra taxachaufføren ifølge Sjællandske.

Initiativet giver ekstra arbejde til taxafirmaet, som allerede kan mærke, at der er blevet mere arbejde i byen.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App