Brobizzer kan drille påsketrafikken

Foto: TV ØST

Der kan blive ekstra ventetid ved Storebæltsbroens betalingsanlæg her i påsken. For mange skal have nyt Visa/Dankort i år - og det kan betyde, at deres brobizz ikke virker

Brobizzen plejer at få os nemt over Storebælt. Men 250.000 har koblet deres brobizz op på et betalingskort, som skal skiftes ud i år. Det kan komme til at drille påsketrafikken.

- Hvis man ikke gør noget, altså hvis man ikke får opdateret sit kort, så virker brobizzen ikke, når man kommer herned i betalingsanlægget, fortæller Jens Kjær Nielsen, som er chef for betalingsanlæget på Storebæltsbroen.

For så vil brobizzen være koblet op til det gamle Dankort, som er udløbet.  

-Jeg har prøvet det før, hvor det ikke virkede, så måtte jeg bakke ud og skifte over i en anden kørebane, fortæller Morten Madsen fra Virum.

Det er chippen på Visa/Dankortene, der skal skiftes ud. Det betyder, at over 3 millioner skal have udskiftet deres kort i år.

Og det kan mærkes på Storebæltsbroen.

- Det sker dagligt - jeg vil faktisk sige, det sker på timebasis, at der kommer nogen, der ikke har fået opdateret deres Dankort i vores system, siger Jens Kjær Nielsen.


Har du fået nyt Dankort og har du en brobizz, som ikke ved det, så tjek her, hvordan du får brobizzen til at virke igen:
http://www.storebaelt.dk/kundeservice/faqs/svar/brobizz-betalingskort-aendring-hvordan.html

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App