Brændte biler skaber frygt

Foto: TV ØST

På Marskvej i Næstved skaber den tredje bilbrand på under et år frygt blandt nabolagets beboere.

En bil brændte I nat totalt ud i et kvarter med ældreboliger på Marskvej I Næstved. Det er den tredje bilbrand I samme nabolag på under et år. Og nu har en massiv utryghed bredt sig blandt gadens ældre beboere.

- Det er meget ubehageligt og utrygt. Jeg har det i det hele taget rigtig dårligt med at bo her lige i øjeblikket, siger Elsebeth Grastengaard, der bor på Marskvej.

Det var Elsebeth Grastengaard, der i nat kort før klokken tre alarmerede politi og brandvæsen. Hun blev vækket af et gennemtrængende brag af bilen, der brød i brand.

- Jeg hørte først kanonslagene. Det var lige som en nytårsaften. Så kigger jeg ud af mit spisestuevindue og ser en bil, der står i flammer, siger hun.

Politi og brandvæsen nåede frem inden for få minutter, men for sent til at redde bilen, der brændte total ud. En anden bil blev desuden hårdt medtaget.

Ingen af de tidligere brande er nogensinde blevet opklaret, og politiet har også kun få spor at gå efter i forbindelse med nattens brand.

- Da vi ikke kender brandårsagen, har vi selvfølgelig en mistænke om, at den kan værepåsat. Og der er set en ung mand gå fra stedet. Så vi er meget interesseret i vidner, der kan komme med oplysninger om denne mand, siger Vicepolitikommissær Kurt Nielsen.

03:00 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App