Børnelokker igen på spil i Næstved

Foto: TV ØST

Fredag slog en børnelokker til på en ny skole i Næstved. Forældrene i området er bekymrede og advarer nu hinanden om manden.

Gerningsmanden udså sig denne gang en 8-årig dreng, der på sit løbehjul var på vej hjem fra Lille Næstved Skole.

Han greb fat i drengens skulder og spurgte, om han ville med ham hjem. Det fik drengen til at stikke af med det samme.

- Sagen er ganske alvorlig, for det tyder på, at der er en der løber rundt og gerne vil tale med de små børn. Men vi kender stadig ikke hans hensigter, fortæller leder af lokalpolitiet i Næstved, Niels Denny Sørensen.

Episoden fra fredag kommer kun få dage efter en tilsvarende ved Sct. Jørgens skole i byen. Her greb en mand hårdt fat i en 11-årig pige, der sammen med sine to kusiner var på legepladsen. Mens han havde fat i hende tog han en kniv frem.

De to sager skaber bekymring blandt forældrene i området.  De nu advarer nu i en sms-kæde og på Facebook hinanden mod manden.

- Nu har jeg en søn, der går i skole nede på Lille Næstved, og han får ikke bare lov til at fare rundt på vejene og besøge hans kammerater – for det tør jeg ikke nu, fortæller en Mette Thirup, som bor tæt ved skolen.

- Vi gør selvfølgelig det, at vi skærper vores patruljering. Så vi holder ekstra godt øje med de steder, hvor man kan forvente, at den her person, han er, fortæller Niels Denny Sørensen fra politiet

Politiet mener, at det er den samme mand, der står bag begge sager. Signalementet fra den 8-årige stemmer nemlig overens med det fra sidste gang.

Der er tale om en 30-40-årig mand. Han er høj og har en stor mave. Han var iført mørk jakke og mørke busker og har skæg med lange stubbe omkring munden. Eneste forskel fra tidligere er, at han nu ifølge den 8-årige dreng var kronraget.

Politiet hører gerne fra personer, der kan genkende beskrivelsen af manden. De kan kontaktes på telefon 114.

02:02 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App