Det vi har sammen

Bagt kulmule med artiskok og syltede løg

Bagt kulmule med artiskok, cherrytomater og syltede løg

27:48 Luk video

800 gr Kulmule i filet
4 Artiskokker
Halv citron
20 Cherrytomater på stilk
2 skalotte Løg
2dl lager Eddike
2dl Sukker
Balsamicco
Olivenolie
Salt og peber
Frisk dild

Skær stokken af artiskokken og kog den i rigeligt vand meden halv citron og godt med salt. Kom en tallerken ovenpå artiskokkerne for at forhindre at de flyder op. De skal koge i ca en halv time. De er klar når bladene falder af hvis du løfter i dem

Bring eddike og sukker i kog og skær løgene i fine ringe. Kom løgene i den kogende eddike, sluk med det samme og lad det køle af

Skær kulmulen i skiver på en halv til en hel centimeter og fordel dem på en ovnfast tallerken. Stænk fisken med olivenolie og krydr med salt og peber

Skær et rids i cherrytomaterne og dyp dem i balsamico eddiken og fordel dem ovnpå fisken.

Bag i ovnen 10-12 minutter ved 200 grader

Pil bladene af artiskokken helt ind til de lilla blade og skær hjertet fri. Sørg for at hjertet er helt fri for fimrehår inden det deles i mindre stykker.

Den varme fisk tages ud af ovnen . Kom artskok hjertet ovenpå og derefter syltede løg. Pynt med dild. Bladene fra artiskokken vendes i eddikelagen og serveres i en skål ved siden af.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App