Babette vinder Kartoffelpris

Den anerkendte Vordingborg-restaurant Babette vandt Kartoffelprisen 2012. Prisen blev uddelt på Kold College i Odense søndag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Kvæde/æbleis med creme fraiche creme, kartoffelkaramel og snapsemousse. Sådan lyder opskriften på Danmarks måske bedste dessert med kartoffel - skabt af kokken Mikkel Olsen fra restaurant Babette i Vordingborg.

Præmieret med 20.000 kr.

Søndag var mere end 300 gæster samlet på Kold College i Odense til uddelingen af den årlige Kartoffelpris. Mikkel Olsen assisteret af Signe Dyrløv Jensen vandt med deres isdessert og endte altså med at løbe med den ultimative ære Kartoffelprisen og præmiesummen på 20.000 kr. En pris, som blev uddelt af H.K.H. Prins Joachim.

Tog også tredjeplads

Ifølge overdommer Hans Bech Thomsen var desserterne på et højt niveau, og det kulminerede, da Mikkel Olsen serverede sin dessert.

Babette løb også med konkurrencens tredjeplads. Den tilfaldt Emil Thybo Bahr.

Og så kan det i øvrigt tilføjes, at isdesserten var pyntet med rosmarin granite, krystalliseret citron og esdragon.  


Nyhedsoverblik