Det vi har sammen

Babette vinder Kartoffelpris

Foto: TV ØST

Den anerkendte Vordingborg-restaurant Babette vandt Kartoffelprisen 2012. Prisen blev uddelt på Kold College i Odense søndag.

Kvæde/æbleis med creme fraiche creme, kartoffelkaramel og snapsemousse. Sådan lyder opskriften på Danmarks måske bedste dessert med kartoffel - skabt af kokken Mikkel Olsen fra restaurant Babette i Vordingborg.

Præmieret med 20.000 kr.

Søndag var mere end 300 gæster samlet på Kold College i Odense til uddelingen af den årlige Kartoffelpris. Mikkel Olsen assisteret af Signe Dyrløv Jensen vandt med deres isdessert og endte altså med at løbe med den ultimative ære Kartoffelprisen og præmiesummen på 20.000 kr. En pris, som blev uddelt af H.K.H. Prins Joachim.

Tog også tredjeplads

Ifølge overdommer Hans Bech Thomsen var desserterne på et højt niveau, og det kulminerede, da Mikkel Olsen serverede sin dessert.

Babette løb også med konkurrencens tredjeplads. Den tilfaldt Emil Thybo Bahr.

Og så kan det i øvrigt tilføjes, at isdesserten var pyntet med rosmarin granite, krystalliseret citron og esdragon.  

02:33 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App