Det vi har sammen

August står stadig i Kalundborgs tegn

Foto: TV ØST

Hvem får flest holdkammerater til at forbrænde minimum 1000 kalorier på en måned? Svaret på det spørgsmål er stadig: Kalundborg Knights.

De vandt forårets kommunekamp. De vandt sommerdysten. Og nu sigter kaloriekrigerne fra Kalundborg Knights tilsyneladende efter endnu en sejr.

Øger afstand til konkurrenter
For tredje uge i træk ligger det nordvestsjællandske hold i hvert fald i spidsen for augustdysten. Og på en uge har holdet øget sit forspring.

Hver måned frem til november står kommuneholdene over for en ny særudfordring. I august lyder den således: Hvilket kommunehold får flest medlemmer på Endomondo til at forbrænde minimum 1000 kalorier hver især. Kommunen, som i forhold til sin størrelse, opnår det bedste resultat, vinder retten til kommunekampspokalen i september måned.

Bevægelse i bunden
P.t. har 603 ud af Kalundborg Knights 1272 medlemmer nået det mål - det er nok til at Kalundborg Knights fortsat fører augustkonkurrencen. Stillingen har ikke ændret sig synderligt i den forgangne uge. Sorø Saints er stadig to'er efterfulgt af Næstved Nighthawks på tredjepladsen. Eneste ændring i tabellen er, at Lolland Lions hopper et trin op og forviser Vordingborg Vikings til sidstepladsen.

Konkurrencen kører frem til d. 30 august kl. 12.

Foreløbige stilling i augustdyst*   

1. Kalundborg Knights: 603 (antal medlemmer som har forbrændt over 1000 kalorier)
2. Sorø Saints: 285
3. Næstved Nighthawks: 715
4. Ringsted Raiders: 276
5. Faxe Figthers: 230
6. Odsherred Owls: 211
7. Slagelse Superstars: 411
8. Holbæk Heros: 343
9. Guldborgsund Giants: 287
10. Stevns Steelers: 62
11. Lolland Lions: 118
12. Vordingborg: 120

*Placeringerne er baseret på ovenstående deltagertal divideret med kommunernes indbyggertal.

 

Tip os Har du et godt tip?