Andebryst med kartoffel soufflé

Rosa stegt andebryst med kartoffel soufflé og glaserede rødbeder

[video:videonode:122470]

2 andebryster
600 gr. kartofler
1 bdt. timian
2 skalotteløg
2 æg
3 dl fløde
1 spsk. sennep
Salt og peber
4 store rødbeder
1 spsk. akaciehonning

 

Skræl kartofler og skær ud i små tern. Vend  ternene med lidt  salt, peber, hakket timian og finthakket skalotteløg. Rør æg, fløde og sennep sammen. Fordel kartoflerne i små kokotter og hæld æggemassen henover. Sæt dem i ovnen i ca. 45 min på 200 gr.

Dernæst ordnes andebrystet og brunes hurtigt  af på panden og steges færdigt i ovnen ca. 10 min på 200 gr. Herefter skal det ud at hvile.

Rødbeder skrælles og skæres i stave. Steg dem af i andefedtet og tilsæt akaciehonning, salt og peber og lidt timian og skalotteløg til sidst.

Andebrystet skæres i skiver og anrettes på de glaserede rødbeder, med kartoffel souffléen ved siden af.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App