Alliancen klarede skærene

Det var med det yderste af neglene, men Lolland-Falster Alliancen reddede lige nøjagtigt livet i landets næstbedste fodboldrække.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Traditionsklubben Frem vandt i sidste spillerunde over ellers suveræne Vejle og reddede dermed livet i landets næstbedste fodboldrække, Viasat Divisionen. Wassim El Banna scorede kampens enlige mål efter et kvarters spil, og dermed sluttede klubben over stregen.

LFA, der også havde nedrykningstruslen hængende over hovedet, klarede ligeledes frisag med en sejr over Skive. Matchvinder blev Andreas Bak, da han 20 minutter inde i 2. halvleg scorede på langskud fra 20 meters afstand. Det forblev kampens eneste scoring.

Det gjorde til gengæld hverken Aarhus Fremad eller HIK, der spillede 1-1 i deres indbyrdes opgør, og det kunne ingen af klubberne bruge til noget. De to klubber følger dermed allerede nedrykkede Ølstykke ned i 2. division.

Oprykkerne har stået fast længe i skikkelse af Vejle og Sønderjyske. Vejle vandt rækken med 78 ud af 90 mulige point. På trods af nederlaget til Frem, sikrede Vejle sig det højeste pointtal i rækken nogensinde.