Agersø har årets havn

Foto: TV ØST

Agersø Havn er kåret til Årets Havn 2011. Den lokale havnefoged er ved at revne af stolthed.

Af Cecilie Lund Andersen

I de bedste havne er service, omgivelser og faciliteter helt i top. Det er de i særlig grad i Agersø Lystbådehavn, og den er derfor blevet kåret til Årets Havn 2011.

Havnen blev udpeget i weekenden på Bådmessen i København

- Vi er smadder stolte af at have vundet prisen, siger havnefoged Jacob Lund, der har sin daglige gang i havnen. Her er der blandt andet udsigt til en fiskerihavn, legepladser til de mindste og gode bad- og toiletfaciliteter.

Og det tror Jacob Lund, netop er grundene til, at havnen har fået den æresfulde pris.

- Vi er nok blevet valgt, fordi vi er et hyggeligt sted at være, og fordi her er meget levende og autentisk, siger Jacob Lund.

Prisen bliver hvert år uddelt af Danske Tursejlere, hvis 9.000 medlemmer bestemmer, hvor den bedste lystbådehavn ligger. Ved overrakkelsen fik havnen masser af roser med på vejen af Danske Tursejleres formand Poul Erik Jakobsen:

- Agersø Havn udmærker sig ved at have meget smukke omgivelser, gode faciliteter og en yderst flink og hjælpsom havnefoged.

For havnen betyder det meget, at den nu kan bryste sig af den fine titel.

- Det er vigtigt, fordi vi er en lille havn, der ikke ligger på en hovedrute. Jeg håber, at det kan lokke nogle flere sejlere til, siger Jacob Lund.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App