Årets næstbedste tjener fra Hørve

Mette Derdau fra Dragsholm Slot kunne i dag hænge sølvmedaljen om halsen i konkurrencen om Årets Tjener 2010.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mette Derdau måtte tage til takke med andenpladsen, mens Lars Spring fra Restaurant Saison i Hellerup endte øverst på sejrsskamlen, da Årets Tjener 2010 søndag blev afviklet i Messecenter Herning.

De fem finalister dystede blandt andet i kategorier som borddækning, filetering og mixologi, som er kunsten at blande den perfekte cocktail. Konkurrencen blev afviklet sammen med finalen i Årets Kok, og hver tjener skulle servere mad fra to af de ti deltagere i Årets Kok-finalen.

Efter godt seks timer med en kombination af intens koncentration og åben kommunikation med de særligt indbudte gæster, kunne fødevareminister Eva Kjer Hansen hænge sølvmedaljen om halsen på 26-årige kvinde.

 

[video:video_mangler:koekkentip_bolcher.flv]


Nyhedsoverblik