Årets idrætsforening er fra Vestsjælland

Foto: TV ØST

Volleyklubben Vestsjælland blev i dag kåret til "Årets Idrætsforening" og vandt ud over æren 100.000 kroner. Det er første gang prisen uddeles.

Der var fem nominerede til prisen, men det var altså volleyklubben i Vestsjælland, der vandt. Klubben hører hjemme i Slagelse, Korsør og Skælskør. Og med prisen hørte også ros fra DIF, da klubbens formand Mads Olsen modtog prisen.

-Tillykke med prisen til Volleyklubben Vestsjælland, og dens mange frivillige, der dagligt skaber et væld af tilbud til borgerne i Vestsjælland. Jeg kan fremhæve mange ting ved klubben, men det har især imponeret mig, hvordan den løfter et kæmpe samfundsmæssigt ansvar. Blandt andet ved målrettet at inkludere normalt idrætssvage grupper," siger DIF’s formand, Niels Nygaard, der overrakte prisen.

Volleyklubben Vestsjælland har involveret sig i DIF’s integrationsarbejde, Get2Sport, og har deltaget i skolebesøg og arrangeret turneringer på de skoler i Slagelse Kommune, der har mange tosprogede børn. Desuden arbejder klubben i øjeblikket på at tilbyde volleyball-træning til personer, der lider af cerebral parese (spastikere). 

-Det er et kæmpestort skulderklap til Volleyklubben Vestsjælland at få prisen som Årets Idrætsforening, og det er især stort, at andre lægger mærke til, hvad vi går og laver i dagligdagen i foreningen. Foruden skulderklappet, så er vi naturligvis også meget glade for de 100.000 kr., som følger med prisen. Vi har nye projektet i støbeskeen, hvor klubben skal udviddes, og det hjælper den økonomiske håndsrækning til,” siger Mads Olsen, formand for Volleyklubben Vestsjælland.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App