52-årig misbrugte tre plejebørn seksuelt i flere år

Foto: TV ØST

Tre palæstinensiske piger på nu 14, 15 og 16 år oplevede bestemt ikke den tryghed i Danmark, de kunne forvente som flygtninge.

Istedet for tryghed er tre palæstinensiske pigers ophold i landet endt som et seksuelt mareridt - og det bliver de kommende dage rullet op ved en retssag i Slagelse, skriver Sjællandske lørdag.

Pigerne kom i familiepleje hos en 52-årig mand boende på Skælskør-kanten. Det skete efter en kaotisk barndom der endte med at pigernes biologiske far havde slået deres mor ihjel for nogle år siden i Greve.  Opholdet hos plejefaderen blev indledningen til en lang gang omsorgssvigt fra flere kommuner - og indledningen til et sexuelt misbrug på to adresser i den gamle Skælskør Kommune.

Ifølge anklageskriftet har det sexuelle misbrug have stået på i godt to år for den ældste af pigernes vedkommende. Hun var på det tidspunkt mellem ni og 11 år.

Den 52-årige er tiltalt for mindst én gang om ugen at have haft samleje med hende, haft anden kønslig omgang med hende - og for at have slået hende næsten dagligt i hovedet og på kroppen. Den nu 15-årige pige var mellem seks og 11 år, da misbruget fandt sted.

I dette tilfælde er den 52-årige tiltalt for at have krænket blufærdigheden - og for flere gange at have slået hende. Den nu 14-årige pige var mellem otte og ti år, da den 52-årige efter anklageskriftet skulle have haft samleje med hende mindst fire gange, skriver Sjællandske.

TV2 ØST dækker retssagen direkte. Læs mere her: LIVE FRA RETTEN

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App