432.000 passagerer med LangelandsFærgen

Omkring 432.000 passagerer og 165.000 biler har sejlet med LangelandsFærgen mellem Spodsbjerg og Tårs i 2012. Det er en stigning i forhold til 2011.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Rederiet Færgen har oplevet et stigende passagerantal og gennemført en markant oprustning og modernisering i 2012. I 2013 vil der tages hul på en række nye tiltag og tilbud til passagererne på LangelandsFærgen.


I 2012 transporterede LangelandsFærgen omkring 432.000 passagerer og 165.000 biler mellem Spodsbjerg og Tårs. Hele fem gange i 2012 har rederiet foretaget kunde- og tilfredshedsundersøgleser. Senest i efteråret opnåede Færgen en samlet vurdering på 4,2 point ud af 5 mulige.


Undersøgelserne skal hjælpe Færgen til bedst muligt, at kunne imødekomme kundernes krav og ønsker.


- I planlægningne af sejlplanen og vores serviceaftaler for 2013 har vi inddraget den feedback, vi har fået fra kunderne. På den måde håber vi at kunne imødekomme deres ønsker om stabil og smidig transport til og fra Langeland på en endnu bedre måde i fremtiden, siger Lindy Kjøller, salgs- og marketingschef hos Færgen.


I 2013 er sejlplanen for Langelandsfærgen uændret og der er sket mindre justeringer af priserne for 2013, der skyldes generelle pristigniner på markedet.


 


Stigning i forhold til 2011


På ruten Spodsbjerg-Tårs indsatte rederiet Færgen i april M/F Lolland og i juni fulgte søsteren M/F Langeland trop. De to færger medførte en stigning i passagerantal og antallet af personbiler, busser og lastbiler. I juli måned 2012 var der en fremgang på 21 procent af personbiler.


Det samlede passagerantal fra januar til juli måned var fem procent højere end tallene i samme periode i 2011, mens antallet af personbiler steg med syv procent.


I følge rederiet vil der i 2013 komme mange rabatter på billetter til udvalgte afgange. Derudover arbejder LangelandsFærgen løbende på at forbedre madudvalget om bord, blandt andet ved at inddrage flere lokale produkter.


Nyhedsoverblik