Det vi har sammen

24-årig idømt fængsel for forsøg på voldtægt

Foto: TV ØST

24-årig mand idømt 1 år og 9 måneders fængsel for forsøg på voldtægt af 18-årig pige i Slagelse midtby.

Den 24-årige passede pigen op på Klingenberg i Slagelse. Hun havde netop ringet efter sin kæreste, som ville komme og hente hende. Inden han nåede frem, havde den 24-årige truet pigen til at trække sine bukser ned og væltet hende omkuld på fortovet. Han forsøgte at gennemføre samleje med hende, hvilket mislykkedes. Derefter trak han hende ind i en gyde, hvor han tvang hende til oralsex.

Da pigen så kæresten køre forbi gyden, bed hun gerningsmanden i hans lem, hvorefter hun kunne løbe over til kæresten. De ringede straks til politiet og sagde, at pigen var blevet forsøgt voldtaget, og at pigen havde bidt gerningsmanden i lemmet.

Gerningsmanden, der havde fået voldsomme skader på sit lem, opsøgte en ven på et diskotek. Vennen rettede henvendelse til politiet og sagde, at hans ven var blevet bidt i lemmet. På den måde fandt man hurtigt frem til gerningsmanden.

Retten i Næstved udmålte straffen til fængsel i 1 år og 9 måneder og gerningsmanden, der er iransk statsborger,  blev udvist af Danmark for bestandigt. Han skulle endvidere betale 54.000 kr. i erstatning til pigen.

Den 24-årige ankede dommen til Østre landsret med påstand om frifindelse.

Tip os Har du et godt tip?