Opdateret: 22-årig fundet kvalt

Foto: TV ØST

En 22-årig mand er fundet dræbt i et skovområde Kobbelskov ved Rødvig på Stevns. Manden blev fundet død i nærheden af en efterladt bil af en kondiløber. Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser vidner.

Efter en lang nats undersøgelse af den skov, hvor en ung mand er fundet dræbt lørdag eftermiddag, har politiet tilsyneladende kun få og små spor at gå videre med.

- Vi arbejder videre med de få ting, vi har at arbejde med. Vi er færdige ude på stedet, men er stadig i gang med de kriminaltekniske undersøgelser af bilen, siger efterforskningsleder Ove Petersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

En 22-årig mand blev fundet dræbt i Kobbelskoven nær Rødvig på Stevns syd for Køge lørdag eftermiddag af en kondiløber, og politiets undersøgelser har vist, at den unge mand blev udsat for vold og formentligt kvalt.

Ifølge Ritzaus oplysninger, er den dræbte en lokal mekaniker, der boede alene i den nærliggende by Lyderslev. Derfor interesserer politiet sig især for, hvad der er foregået i det lokale miljø i et forsøg på at finde en forklaring på drabet.

Der var sidst livstegn fra ham fredag eftermiddag. Ifølge ligsynet blev han muligvis dræbt allerede fredag aften.

Politiet vil derfor gerne høre fra alle, der har været omkring Kobbelskov fredag fra klokken 14 og frem til den 22-åriges lig blev fundet klokken 16 lørdag.

Politiets undersøgelser af gerningsstedet blev afsluttet ved fire-tiden søndag morgen.

Den 22-årige lå død ved siden af sin egen bil for enden af en lille skovvej.

/ritzau/

 

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App