2 vigtige kampe = 1 point

På grund af det netop overståede EM i herrehåndbold har Ligaen ligget stille, hvilket har betydet, at vi i januar udelukkende har spillet træningskampe. Derfor var det dejligt, endeligt at komme i gang med nogle kampe der betød noget, hvilket man i allerhøjeste grad kan sige, at vores seneste to kampe har gjort.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vores første kamp i det nye år blev spillet søndag den 7 februar i Mors, og selvom vi spillede en god første halvleg, hvilket betød at vi førte 11-14 ved pausen, endte det desværre med et nederlag på 28-23. Nederlaget skyldtes, at vi i 2. halvleg spillede katastrofalt angrebsspil, hvor absolut INGENTING fungerede.

Årets anden kamp var ligeledes på udebane i det jyske – nemlig i Lemvig.  Denne kamp var utrolig vigtig for begge mandskaber, da vi med en sejr kunne sikre os et komfortabelt forspring til netop Lemvig, mens at et nederlag ville betyde, at vi nærmest ville ligge side om side i Jack & Jones Ligaen.
På grund af kampens vigtighed, samt det førnævnte kollaps mod Mors, havde klubben besluttet, at vi skulle køre til Lemvig om lørdagen – altså dagen inden kampen.

Kampen i Lemvig mindede meget om den foregående i Mors. Vi spillede igen en rigtig god første halvleg, og kunne derfor gå til pause med en 2-måls føring, men herefter gik vores angrebsspil endnu en gang i stå, og vi kom bagud 23-18. I modsætning til Mors-kampen endte det hele dog ”lykkeligt”, da Rune Poulsen udlignede til 26-26 i samme sekund som tiden løb ud.
Denne scoring medførte stor jubel i TMS-lejren, da vi dermed bevarer vores forspring på 3 point, og derfor, med stor sandsynlighed, har sikret os et godt udgangspunkt i det afsluttende nedrykningsspil.