Det vi har sammen

2 mænd taget med grej til dieseltyveri

Foto: TV ØST

Politiet har torsdag aften taget 2 mænd, som så ud til at være i færd med at gøre klar til at stjæle brændstof fra en landejendom i Gørlev.

Aktivitet ved en øde landejendom vakte torsdag aften ved 21-tiden politiets opmærksomhed, da et par betjente var på patrulje i Gørlev. Da de kørte hen til ejendommen så det da også ud til, at 2 mænd på stedet skulle til at have gang i ulovligheder.

På stedet stod der 2 biler - en stjålen bil fra Sydsjælland udstyret med stjålne nummerplader og en uindregistreret varebil, der også havde fået et par lånte nummerplader på.

Kendte gerningsmænd

I varebilen var der blandt andet en elektrisk pumpe, som kan bruges til at pumpe brændstof med, og derfor formoder politiet, at det var diesel eller benzin, som de 2 mænd var ude efter.

LÆS OGSÅ: Tyverisigtet: Vi var ikke ude for at stjæle

De blev begge anholdt, men politiets jurister vurderede ikke, at der var nok materiale til at fremstille dem i et grundlovsforhør. Den ene anholdte er en 23-årig mand fra Høng. Han er i forvejen kendt af politiet for at stjæle brændstof, mens hans kompagnon - en 37-årig mand fra Jerslev Sj. - er kendt for småkriminalitet af anden karakter.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App