19-årig indrømmer salg af narko

Foto: TV ØST

En ung mand Rønnede-området indrømmer, at han har solgt stoffer på Døllefjelde-Musse markedet i weekenden. Politiet undersøger nu, om der er flere sælgere

Den 19-årig mand, der lørdag blev mistænkt for at have solgt en farlig, fantasylignende blanding til tre unge drenge fredag på et marked på Lolland, har nu indrømmet at stå delvist bag salget

- Han siger, han har solgt noget af stoffet, siger John Andersen, vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Stoffet, som de unge har drukket, består af en blanding af fælgrens og kaustisk soda. Det er en livsfarlig cocktail, fordi man kan miste evnen til at trække vejret selv.

- Manden er ikke anholdt, men er afhørt med en mistænkts rettigheder. Vi skal først have fundet ud af, hvilken lovovertrædelse, der er tale om, og hvad han skal sigtes for, siger John Andersen.

Politiet undersøger også muligheden for, at den 19-årige mand kan være en del af et større netværk, der fremstiller stoffet.

- Vi kan ikke vide med det samme, om vi har fundet funktionsleddet, eller om der står flere bag, så det er vi nødt til at undersøge, siger han.

De tre drenge, der er mellem 16 og 17 år, blev fundet bevidstløse i et øltelt natten til lørdag på Døllefjelde-Musse kræmmermarked på Lolland efter af have drukket en tår hver af den blå væske.

De slap alle tre med skrækken i behold, og kunne forlade Nykøbing Sygehus dagen efter uden mén.

- Drengene blev afhørt, inden de forlod hospitalet. Men vi skal lige have fat i dem igen, nu hvor vi har en mistænkt i sagen, men det bliver ikke før i morgen eller i over morgen, siger John Andersen.

Sagen undersøges videre og vil derefter overgå til lokalpolitiet i Nykøbing.

 

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App