Voldsom vejvrede: Kvindelig bilist rammer slagsbrødre

Et skænderi mellem to mænd fra Korsør udviklede sig torsdag aften til et slagsmål. De rullede ud på gaden og blev ramt af en kvindelig bilist .

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Både politi og ambulancefolk var massivt til stede på Tårnborgvej i Korsør, da der omkring klokken 20.00 torsdag aften skete et voldsomt færdselsuheld.

To mænd fra lokalområdet, på henholdsvis 30 og 39 år, kom begge kørende af Tårnborgvej. Den ene kørte i bil, mens den anden trillede af sted på sin cykel.

Af endnu ukendte årsager stoppede de op for at skændes på fortovet. De to mænd kendte ifølge politiet ikke hinanden. Skænderiet udviklede sig så voldsomt, at de begyndte at slås.

- Det er formentligt vejvrede, der udviklede sig. Pludselig lander de midt ude på vejen, hvor en kvindelig bilist ikke kan nå at undvige dem, siger Stefan Jensen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

quote Pludselig lander de midt ude på vejen, hvor en kvindelig bilist ikke kan nå at undvige dem

 Stefan Jensen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Tilkaldte lægehelikopter

Der blev efterfølgende tilkaldt lægehelikopter til ulykkesstedet.

- Vi har været i kontakt med sygehuset, som fortæller, at det ikke er alvorligt. De har bare fået nogle knubs. Men sygehuset vælger alligevel at beholde dem lidt endnu til observation, siger Stefan Jensen og tilføjer:

- Vi har ikke haft lejlighed til at tale med de to personer endnu.

Ingen forbindelse til Emilie Meng

Da nyheden om ulykken første gang blev beskrevet af Ekstra Bladet, blev der stillet spørgsmålstegn ved, om episoden havde en forbindelse til eftersøgningen af Emilie Meng.

Ikke langt fra ulykkesstedet, hvor de to mænd kom op at slås, ligger det hus, som hele fire gange er blevet gennemsøgt af politiet i forbindelse med sagen om den forsvundne pige fra Korsør.

- Men det har intet med sagen om Emilie Meng at gøre, understreger Stefan Jensen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, over for TV ØST.


Nyhedsoverblik