Voldsom kamp i Holbæk: Sloges med økser, knive og køller

Politiet efterforsker på højtryk en hændelse søndag eftermiddag i Holbæk, hvor tre personer kom til skade i et voldsomt slagsmål.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Søndag eftermiddag i Holbæk var der et meget voldsomt slagsmål med våben.

Tre sårede efter slagsmålet, men ingen har fået livstruende skader ved hændelsen, understreger Midt- og Vestsjællands Politi.

quote Vi har efterforsket hele aftenen og natten, og vi håber snart at kunne anholde nogle af deltagerne i slagsmålet

Henrik Olesen, vagtchef.

Ved slagsmålet blev der blandt andet anvendt knive, baseballbats og økser, oplyser politiet.

- De sårede har afværgeskader. Tre personer er efterfølgende blevet behandlet på hospitalet, men ingen er heldigvis kommet noget alvorligt til ved hændelsen, oplyser vagtchef Henrik Olesen til TV ØST.

De tre behandlede er alle 18 år, oplyser politiet.

Hændelsen fandt sted på Havevangen i Holbæk. På Havevangen ligger fire almene boligblokke drevet af Lejerbo. Bag boligområdet ligger en række kolonihaver. Området er optaget på regeringens ghettoliste.

Efterforskes på højtryk

Meldingen om slagsmålet indløb til 1-1-2 klokken 17.47. Endnu er ingen anholdt efter slagsmålet.

- Vi har efterforsket hele aftenen og natten, og vi håber snart at kunne anholde nogle af deltagerne i slagsmålet. Det er ret voldsomt, det der foregik, siger Henrik Olesen.

Øjenvidner fortæller, hvordan politiet under efterforskningen var talstærkt tilstede i området, og efterforskningen omfattede blandt andet, at hele området er blevet gennemsøgt med politihunde, ligesom biler er blevet visiteret i området.

Mulig forbindelse til hændelse fredag

Fredag aften holdt rockergruppen Bandidos en fest i Holbæk, og samtidig forekom der en del ballade i byen. Blandt andet blev personer bevæbnet med køller eller baseballbats set løbe rundt i byen. Politiet har ikke kunne sige med sikkerhed, at urolighederne havde forbindelse til rockerfesten, men formodede det.

Audi smadret
Læs også
Politi: Totalsmadret Audi formentlig del af uro ved rockerfest
Audi smadret
Læs også
Politi: Totalsmadret Audi formentlig del af uro ved rockerfest

De undersøger nu også, om hændelserne søndag kan kobles sammen med fredagens begivenheder.

- Det er i hvert fald ikke noget, som vi kan udelukke på nuværende tidspunkt. Det er noget, der indgår i vores efterforskning, men at komme med klare udmeldinger på det nu vil være baseret på gæt, siger vagtchef Henrik Olesen.


Nyhedsoverblik