Vil du lege med Coda: Tilflytter-hund søger venner på Facebook

Livet som tilflytter kan heller ikke være lige nemt for vores firbenede følgesvende. Derfor efterlyser ejeren af Coda nu venner til sin hund på Facebook.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Christina Blomquist Nielsen fra København flyttede med kæresten Flemming til Nakskov i juni 2016. Med sig havde de hunden Coda. 

Kæresteparret er glade for at bo i Nakskov, men de savner selskab til to-årige Coda.

Malouca, Schæfer-blanding
Malouca, Schæfer-blanding Foto: Nadia Annette Sommer

- Vi bor jo midt ude i ingenting, og vi ser aldrig andre hunde, når vi går tur. Jeg synes, at Coda trænger til at få nogle nye legekammerater, siger Christina Blomquist Nielsen.

Derfor efterlyste Christina hundevenner til sin hund, der er en blanding af en schæfer og en labrador, i Facebookgruppen Nakskov

- Når man er tilflytter, så kender man jo ikke rigtig nogen. Så tænkte jeg Facebook kunne være en god måde, at finde andre hundeejere på, siger hun.

Har fået tre nye hundevenner

Og det har vist sig at være et succesfuldt træk. Indtil videre er Coda sikret i hvertfald tre nye hundevenner. En af dem er schæfer-blandingen Malouca, der bliver fire år til juni. 'Mor' Nadia Annette Sommer var hurtig til at svare Christina, og nu skal de to hunde mødes og lege i weekenden.

Diva
Diva Foto: Mia Rasmussen

- Jeg har en meget aktiv hund, som jeg fik, da hun var halvandet år gammel. Dem, der havde hende før mig, havde ikke haft tid til at træne med hende. Så siden jeg fik hende i december 2014, har jeg brugt enhver mulighed for at få hende socialiseret med andre hunde end min mors, fortæller Nadia Annette Sommer.

Også Mia Rasmussen fra Nakskov bød hurtigt ind med en legekammerat til Coda i form af chihuahua pekingeseren Diva, der åbenbart har tid til andre venner end Mia Rasmussens halvandenårige datter, Sofia. 

- Jeg svarede Christina, fordi jeg savner lidt hundeliv i Nakskov. Og så trænger Diva til at komme ud og hygge sig med andre hunde. Der er ikke nogle steder her, hvor hundeejere mødes og gør det.

Luna
Luna Foto: Linda Palm

Coda kan også se frem til en hygge-date med Linda Palms hund, Luna.

Overrasket over de positive reaktioner

Christina er overrasket over den positive reaktion, hun indtil videre har mødt på Facebook.

- Jeg er overrasket, jeg havde ikke regnet med, at jeg ville få så mange svar så hurtigt. Det er jo fantastisk, at der er nogle, som gider komme med ud at lege. Almindelige gåture kan godt blive lidt ensformige, siger Christina Blomquist Nielsen.

Hun håber, nye legekammerater kan hjælpe lidt på Codas hyperaktivitet.

- Det bliver rart for ham at blive kørt mere træt og kunne slappe lidt af i stedet for at have brug for at blive aktiveret hele tiden.


Nyhedsoverblik