Vej genåbnet: 49-årig kvinde i kritisk tilstand efter alvorligt glatføreuheld

En kvindes tilstand er kritisk, efter hun var impliceret i et alvorligt uheld på Gedser Landevej torsdag morgen. Vejen er genåbnet for trafik.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 49-årig kvinde fra Københavnsområdet er i kritisk tilstand, efter hun var impliceret i et glatføreuheld på Gedser Landevej tidligt torsdag morgen. 

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi oplyser til TV ØST omkring klokken 16.30 at kvindens tilstand fortsat er kritisk og at kvinden er transporteret til Rigshospitalet.

Føreren af bilen, en 48-årig mand, er efter politiets oplysninger ikke kommet noget alvorligt til ved uheldet. 

- Det var en mand, der førte bilen og en kvinde, der var passager. Det er passageren, der er kommet alvorligt tilskade, siger vagtchef Ove Kristoffersen til TV ØST. 

Fik forskellige meldinger

Politiets første meldinger til TV ØST lød på, at en person skulle være omkommet i ulykken. Det rettede vagtchefen dog efterfølgende.

- Vi fik nogle forskellige divergerende oplysninger i starten som gjorde, at vi oplyste om, at personen var omkommet. Men pågældende er ikke død, men tilstanden er kritisk, siger vagtchef Ove Kristoffersen til TV ØST.

Ulykken skete klokken 06.26, da personbilen med manden og kvinden i kom over i den modsatte vejbane og ramte en traktor med en sneplov. Ifølge vagtchefen havde bilen en trailer på.

Gedser Landevej var spærret det meste af morgenen og formiddagen, fordi redningsberedskab, politi og bilinspektør arbejdede på stedet. Det betød at bilister til og fra færgen måtte finde andre veje. 

Kort før klokken 12 blev vejen genåbnet. 

Glatføreuheld
Læs også
Politiet korrigerer: Person ikke bekræftet død efter glatføreuheld
Glatføreuheld
Læs også
Politiet korrigerer: Person ikke bekræftet død efter glatføreuheld
Opdatering
Clock29. mar 2018, kl. 16:45
Artiklen er opdateret med oplysninger om kvinden og mandens alder og lokalitet, samt at kvinden er transporteret til Rigshospitalet.

 


Nyhedsoverblik