Vandt kæmpe lottogevinst – og fik vinderdato tatoveret på armen

En lottokupon fra Rønnede gav en gevinst på 19 millioner kroner. Pengene skal blandt andet bruges på et hus på Sydsjælland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En dansk familiefar bosat i Sverige var i sidste uge et smut på Sydsjælland på sommerhusferie.

I løbet af ferien købte han en Eurojackpot-kupon på OK Plus-tanken i Rønnede, og det skulle vise sig at være en rigtig klog beslutning. Da der blev trukket tal til Eurojackpot fredag aften, havde han nemlig rigtige tal på stribe, og det udløste en gevinst på 19.658.488 kroner.

Eurojackpot Lotto
Læs også
Kæmpe milliongevinst er på vej til heldig lottovinder i regionen
Eurojackpot Lotto
Læs også
Kæmpe milliongevinst er på vej til heldig lottovinder i regionen

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Jeg har spillet med, siden Eurojackpot startede, og jeg siger altid, inden tallene kommer: I aften bliver jeg millionær. Jeg har et helt system, jeg følger, når jeg tjekker kuponerne, så da jeg fredag aften så, at trækningen havde været der, sad jeg selvfølgelig klar med en farveblyant til at kigge mine rækker igennem, siger lottovinderen.

Sagde han var efterlyst

Systemet viste ham, at han havde fem rigtige og et rigtigt såkaldt stjernetal. Og selvom lottovinderen følte sig sikker på, at det ville give en gevinst, så troede han til at starte med, at den ville være en del mindre end de 19 millioner kroner, der nu tikker ind på hans konto.

quote Jeg kørte den måske lidt langt ud, men bekendte til sidst, at det altså var Danske Spil, der ledte efter en, der havde vundet 19 millioner, og at det altså var mig

Lottomillionær

- Jeg tænkte, at jeg nok havde vundet i omegnen af 400.000 eller sådan noget, siger lottovinderen.

- Jeg måtte lige undersøge sagen, så jeg rullede op for at se, hvad præmien var. Jeg har briller og ser ikke så godt, så umiddelbart lignede det omkring 190.000 kroner, men så var der alligevel flere nuller, så det måtte være 1,9 millioner. Og det syntes jeg lød af så meget, at jeg lige måtte have min kone over med friske øjne. Så siger hun: Jamen, der står jo 19,6 millioner.

Vinderen brugte den glædelige anledning til at drive en smule gæk med sin bror. Han ringede ham op og fortalte, at han og konen var efterlyst, og at de gerne ville se broren, inden de meldte sig.

lotto.jpg
Læs også
”Og jeg sagde til min kat Pjevs: Det kan fan’me ikke være rigtigt”
lotto.jpg
Læs også
”Og jeg sagde til min kat Pjevs: Det kan fan’me ikke være rigtigt”

- Han blev helt forvirret og spurgte selvfølgelig hvad i alverden, der var sket. Jeg spurgte, om han ikke havde læst noget i medierne. Jeg kørte den måske lidt langt ud, men bekendte til sidst, at det altså var Danske Spil, der ledte efter en, der havde vundet 19 millioner, og at det altså var mig, siger lottomillionæren.

Skal bruges på et hus

Og den store gevinst falder faktisk på et tørt sted. I hvert fald havde lottovinderen og hans kone været ude at se på et hus på Sydsjælland selvsamme fredag, som de vandt i Lotto. Det vil lottoparret nu købe, fordi der er god plads til alle familiens syv børn.

- Vi skal jo have et stort hus med alle de børn, og dette hus passer perfekt til vores behov. Men det er nok nogle håndværkere, der får lov til at renovere det. Og det kommer nok også til at stå klar noget før beregnet, siger han.

quote Vi kom hjem sent om aftenen og havde kun toastbrød derhjemme. Det var en lidt flad fornemmelse efter sådan en weekend

Lottomillionær

Parret fejrede gevinsten ved at tage ud at spise med gode venner – men også på en mere permanent måde. De kontaktede deres faste tatovør og fik hver deres tatovering med vinderdatoen. Og så tog de hjem til Sverige.

- Vi kom hjem sent om aftenen og havde kun toastbrød derhjemme. Det var en lidt flad fornemmelse efter sådan en weekend, siger lottovinderen.

Vil hjælpe lokalsamfund i Cambodia

Men lottovinderen tror nu ikke, at den store gevinst vil ændre noget i den måde, som familien lever på.

- Vores børn kommer ikke til at gå i mere fancy tøj, og jeg vil heller ikke have, at de bliver nogle forkælede unger. Jeg er selvstændig og har derfor altid haft en stor frihed og bruger i forvejen meget tid med mine børn. Det kommer pengene ikke til at ændre på. Men det giver nogle muligheder for at hjælpe dem, når de får brug for det engang, og det giver mig ro i maven.

Lottovinder søges
Læs også
Vind uden vindertal: Butik efterlyser Lotto-millionær
Lottovinder søges
Læs også
Vind uden vindertal: Butik efterlyser Lotto-millionær

Foruden huset på Sydsjælland vil familien bruge pengene på to biler, og så skal en del af pengene investeres. Lottovinderen vil også sende penge til konens familie i Cambodia og hjælpe til i det område, hun er fra.

 - Men det er noget, vi altid har gjort. Der er områder, hvor de er ekstremt fattige, og børnene blandt andet går flere timer for at komme i skole. De skal selvfølgelig have nogle cykler og diverse andre ting. Det er fedt, at vi nu kan skrue op for hjælpen.

Familien får også hjælp af Danske Spils millionærrådgiver.


Nyhedsoverblik