Uopmærksomme bilister afslører sig selv på Snapchat

TV ØST er kommet i besiddelse af videoer fra Snapchat, hvor bilister afslører sig selv bruge mobilen under kørslen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Uopmærksomhed og for høj fart kan være dødsensfarlig cocktail, hvis man overser en vigepligt eller kommer over i modsatte vejbane.

Alligevel fumler flere bilister med mobilen eller foretager sig andre forstyrrende ting, mens de kører. Det viser optagelser, som TV ØST har lavet.

Optagelserne viser blandt andet en lastbilchauffør, der talte i mobil med den ene hånd, røg med den anden og styrede lastbilen med albuerne. I en anden lastbil rakte chauffører over for at nå en køletaske, en anden har bremsefoden oppe i vinduet og en enkelt læste, mens han kørte lastbil.

ambulancefører taler i mobiltelefon
Læs også
Uopmærksomme bilister truer trafiksikkerheden
ambulancefører taler i mobiltelefon
Læs også
Uopmærksomme bilister truer trafiksikkerheden

Men det er ikke kun optagelserne, som TV ØST har lavet, der viser vidner om uopmærksomme trafikanter.

283 personer mistede livet

Via det sociale medie Snapchat er TV ØST kommet i besiddelse af optagelser, hvor brugerne har optaget videoer under kørslen. Videoerne stammer fra den særlige lokationsfunktion på Snapchat, hvor folk kan dele deres historie med resten af verden.

De seneste tal fra Rådet fra Sikker Trafik viser, at 283 personer mistede livet i en trafikulykke i perioden 2011-2015, hvor en eller flere af de involverede var uopmærksom på ulykkestidspunktet.

Herunder kan du se videoerne fra Snapchat, der blandt andet er filmet i Nørre Alslev, Vemmelev, Hørve, Korsør, Haslev og Vordingborg. 

 
  Foto: Snapchat
 
  Foto: Snapchat
 
  Foto: Snapchat
 
  Foto: Snapchat

 


Nyhedsoverblik