Ulykkesofre meldes udenfor livsfare

Foto: TV ØST

En 68-årig mand og en 82-årig mand meldes nu udenfor livsfare efter alvorlig trafikulykke lørdag formiddag på Faxevej mellem Faxe og Rønnede.

To personer, en 68-årig mand fra Faxe Ladeplads og en 82-årig mand fra Rønnede, blev efter en alvorlig frafikulykke behandlet på Rigshospitalet - og blev lørdag betegnet som være i kritisk tilstand og i livsfare.

Søndag eftermiddag meldes begge udenfor livsfare, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST. 

- Heldigvis meldes begge personer udenfor livsfare, men de er fortsat indlagt, hvor de behandles for flere brud, fortæller vagtchef Anders Mikkelsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ulykken skete på Faxevej

To biler stødte lørdag formiddag omkring klokken 10 frontalt sammen på Faxevej mellem Faxe og Rønnede. 

Den 68-årige mand fra Faxe Ladeplads mistede af ukendte årsager pludselig herredømmet over bilen og kørte over i modkørende spor og kørte frontalt ind i en modkørende bil, hvori der befandt sig tre personer. Den ene person var den 82-årige mand fra Rønnede.

Han og de to medpassagerer blev i første omgang kørt til sygehuset i Køge, men den 82-årige mand blev efterfølgende kørt til Rigshospitalets Traumecenter. De to passagerer i hans bil skulle være sluppet heldigere fra sammenstødet.

Faxevej var indtil lørdag klokken 12 helt spærret, men blev åbnet igen efter oprydningsarbejdet, og bilinspektørens undersøgelser var færdige.

Læs også: To personer i livsfare efter ulykke mellem Faxe og Rønnede

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App