Ulykkesofre meldes udenfor livsfare

En 68-årig mand og en 82-årig mand meldes nu udenfor livsfare efter alvorlig trafikulykke lørdag formiddag på Faxevej mellem Faxe og Rønnede.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

To personer, en 68-årig mand fra Faxe Ladeplads og en 82-årig mand fra Rønnede, blev efter en alvorlig frafikulykke behandlet på Rigshospitalet - og blev lørdag betegnet som være i kritisk tilstand og i livsfare.

Søndag eftermiddag meldes begge udenfor livsfare, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST. 

- Heldigvis meldes begge personer udenfor livsfare, men de er fortsat indlagt, hvor de behandles for flere brud, fortæller vagtchef Anders Mikkelsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ulykken skete på Faxevej

To biler stødte lørdag formiddag omkring klokken 10 frontalt sammen på Faxevej mellem Faxe og Rønnede. 

Den 68-årige mand fra Faxe Ladeplads mistede af ukendte årsager pludselig herredømmet over bilen og kørte over i modkørende spor og kørte frontalt ind i en modkørende bil, hvori der befandt sig tre personer. Den ene person var den 82-årige mand fra Rønnede.

Han og de to medpassagerer blev i første omgang kørt til sygehuset i Køge, men den 82-årige mand blev efterfølgende kørt til Rigshospitalets Traumecenter. De to passagerer i hans bil skulle være sluppet heldigere fra sammenstødet.

Faxevej var indtil lørdag klokken 12 helt spærret, men blev åbnet igen efter oprydningsarbejdet, og bilinspektørens undersøgelser var færdige.

Læs også: To personer i livsfare efter ulykke mellem Faxe og Rønnede


Nyhedsoverblik