Ulykke ved Sorø spærrede vej: 50-årig kvinde fløjet til Rigshospitalet

En ulykke spærrede fredag aften Ladegårdsvej ved Sorø. En 50-årig kvinde blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En ulykke spærrede fredag aften vejen Ladegårdsvej ved Sorø, hvor redningsberedskab var massivt tilstede.

Føreren af den ene bil, en kvinde på 50 år fra Fjenneslev, er ifølge politiet blevet fløjet med lægehelikopteren til Rigshospitalet.

- Det så ikke umiddelbart så voldsomt ud, da vi kom til stedet, men da en læge fik tilset hende, mente han, at der kunne være tale om alvorlig tilskadekomst, så derfor blev hun fløjet til Riget, siger Ove Christoffersen, vagtchef hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Vagtchefen kan på fredag aften omkring klokken 20 ikke sige noget om kvindens tilstand.

Bilinspektør tilkaldt

På grund af den alvorlige personskade tilkaldte politiet en bilinspektør, som skal foretage undersøgelser på stedet. 

- Det er helt normal procedure, når der er tale om alvorlig tilskadekomst eller mistanke om alvorlig tilskadekomst, at vi rekvirerer en bilinspektør, siger vagtchef Ove Christoffersen.

Ifølge politiet var der to køretøjer indblandet i ulykken, der skete klokken 15.13. Føreren af den anden bil er en 52-årig mand fra Sorø. Hans tilstand kan politiet heller ikke oplyse om fredag aften.

Vejen var kortvarigt spærret i begge retninger, men man har ifølge TV ØST's oplysninger nu åbnet den ene vejbane igen, men arbejde på vejen pågår dog stadig.

Vagtchef Ove Christoffersen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi oplyste til TV ØST, at man omkring klokken 15.38 fortsat arbejdede på at få den ene fører ud af bilen. Det er den kvinde, som nu er fløjet til Rigshospitalet.

Politiet oplyser, at man var færdige med at arbejde på stedet med bilinspektion og oprydning klokken 18.30, og der er nu igen fuldt farbart på vejen. 

Opdatering
Clock23. mar 2018, kl. 17:29
Artiklen er opdateret med nye oplysninger om, at vejen er åben i den ene retning, samt at der er rekvireret en bilinspektør.
Clock23. mar 2018, kl. 20:09
Artiklen er opdateret med oplysninger om den anden fører, samt oplysningen om, at man er færdige med arbejdet på stedet

 


Nyhedsoverblik