Udsat for voldsomt røveri: Lokale går sammen om indsamling til 69-årig kioskmedarbejder

I Slagelse har frivillige samlet 3.700 kroner ind til den 69-årige kioskmedarbejder, der blev udsat for et voldsomt røveri i fredags.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Borgere fra Slagelse og omegn har samlet penge ind til den 69-årige ekspedient, som blev overfaldet af røvere fredag aften. 

Her forsøgte to maskerede røvere at true sig til omsætningen i en kiosk i Slagelse, som ligger på hjørnet af Nordre Stationsvej og Valbyvej. 

De frivillige giver nu kvinden en buket blomster og gavekort, som et skulderklap til hende efter den voldsomme oplevelse. 

quote Hun står der altid. Hun er skidesød

Frederik Skovbjerg, initiativtager til indsamlingen

Indsamling på Facebook

Det er Frederik Skovbjerg fra Slagelse, der er initiativtager. I tirsdags oprettede han en indsamling på Facebook. Og på to dage har han samlet 3.700 kroner ind fra lokale og erhvervsdrivende. Han er selv kommet i kiosken, og han håber, at kvinden kan få glæde af dem.

- Jeg har handlet dernede i mange år. Det er godt nok ved at være nogle år siden, men jeg har boet dernede for mange år siden i det område, hvor kiosken ligger, siger han og fortsætter:

Kioskrøveri
Læs også
Truet med kniv og skubbet omkuld under røveri: - Man må arbejde sig op, så det gør jeg
Kioskrøveri
Læs også
Truet med kniv og skubbet omkuld under røveri: - Man må arbejde sig op, så det gør jeg

- Hun står der altid. Hun er skidesød. Jeg kender mange bekendte og kammerater i Slagelse, der har handlet meget dernede, og som alle ved, hvem hun er. Hun er en skidesød dame. 

35 støtter indsamlingen

På få dage har 35 personer doneret frivillige beløb over Mobilepay til indsamlingen.

Og torsdag kunne Frederik Skovbjerg så overække den kvindelige ekspedient blomster og et gavekort på 2.200 kroner til Café Karamel og et andet gavekort på 1.500 kroner til Café Zigzag. 

Læs også
Politiet deler overvågningsvideo: Ældre kvinde skubbet omkuld under røveri
Læs også
Politiet deler overvågningsvideo: Ældre kvinde skubbet omkuld under røveri

Han ved ikke, om hun får nogen hjælp. Derfor vil han gerne vise, at folk tænker på hende.

- Der er Rema1000 og andre steder, der er blevet røvet i Slagelse. Der er der en masse medarbejdere, chefer og måske fagforeninger og forsikringer, som hjælper dem med at komme videre. Og jeg ved ikke, hvor meget hun har, siger han og fortsætter:

- Og jeg kender det selv. Hvis man har det skidt eller er blevet skidt behandlet, så er der ikke noget bedre end at vide, at andre mennesker tænker på én. 

Kvinden har ikke lyst til at få hele sit navn frem i pressen. Hun fortæller til TV ØST, at hun er meget glad for gaverne.

- Det varmer. Det er dejligt, at der er så mange, der er med på min side, siger B. Nielsen, der har arbejdet i kiosken i en menneskealder.

En ældre kvinde blev offer for et voldsomt røveri, da to maskerede mænd med kniv overfaldt hende i en kiosk i Slagelse

 


Nyhedsoverblik