Udgav sig for at være barnebarn: Stjal punge fra privat hjem

Fredag kom to fremmede kvinder på besøg hos en 96-årig mand i Svinninge, hvor den ene udgav sig for at være hans barnebarn. De stjal to punge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 96-årig svagtseende mand i Svinninge fik fredag eftermiddag besøg af sit barnebarn. Eller det troede han i hvert fald.

I virkeligheden var kvinden slet ikke i familie med ham, og det lykkedes hende og en medsammensvoren at franarre den ældre mand to punge med kontanter g dankort i.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Bød på kaffe og brød

De to kvinder kom på uventet besøg mellem klokken 14 og 15 fredag, og da den ene dem opgav det korrekte navn på mandens barnebarn, lukkede han dem ind og bød på kaffe og brød.

Mens de to kvinder var på besøg, talte de et udenlands sprog med hunanden, og pludselig forlod de stedet i al hast – medbringende de to punge.

Først senere opdagede den 96-årige, at pungene var stjålet og kontaktede politiet. Banken kunne heldigvis oplyse, at kvinderne ikke havde formået at misbruge dankortet.

Kvinderne beskrives som:

  • Udenlandske
  • Den ene var omkring 40 år og havde mørkt hår

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket mistænkelige kvinder, der svarer til signalementet, og som har opholdt sig i området omkring Ringstedvej i Svinninge.

Politiet kan kontaktes på 1-1-4.


Nyhedsoverblik