Store naturoplevelser trækker flere folk til området

Sydfalster Turist- og Erhvervsforening glæder sig over den nye naturpark ved Bøtø, som kan være med til at trække flere folk til området.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Dagens nyhed om en naturpark ved Bøtø på det sydlige Falster vækker stor glæde hos Sydfalster Turist- og Erhvervsforening.

- Jeg er meget positiv over for projektet. Store naturoplevelser er noget, der kan trække flere folk til området, siger Janne Edvardsen, formand Sydfalster Turist- og Erhvervsforening.

- Jeg tror, det er noget, man kan bruge hele året rundt og få forskellige oplevelser hver gang. Så både lokale og turister vil få noget ud af at genbesøge området flere gange, tilføjer hun.

Naturgenopretningen ved Bøtø vil ske ved at fjerne mange af de tætte og mørke granplantninger og skabe mere lys, luft, vand og liv i skoven.

Vildheste skal hjælpe med til at holde skoven åben

Herefter er det planen, at kvæg og vildheste skal hjælpe med til at holde skoven åben og sikre et varieret og spændende skovlandskab. 

9b.jpg
Læs også
Sjældne dyrearter skal bo på Falster
9b.jpg
Læs også
Sjældne dyrearter skal bo på Falster

- Der er ingen tvivl om, at det vil blive en helt unik attraktion både for vores mange turister ved Marielyst, men også for vores egne borgere, som nu får endnu bedre adgang til vores skønne natur. Det er så positivt det her, og jeg er ikke i tvivl om, at det også vil gavne den lokale økonomi, udtalte Guldborgsunds bogmester John Brædder (G) tidligere i dag.

Indsatsen forventes ikke kun at blive en naturgevinst. Området skal også blive et nyt udflugtsmål på Sydfalster.


Nyhedsoverblik