Trumps svigerdatter på familiebesøg på Orø

I al hemmelighed var den amerikanske præsident, Donald Trumps svigerdatter på familievisit på Orø. Her bor hendes onkel, John Ewans Porting, nemlig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I al hemmelighed var den amerikanske præsident, Donald Trumps svigerdatter på familievisit på den lille ø, Orø, nordøst for Holbæk.

For her bor John Ewans Porting, søn af jazzkomponisten Kai Ewans, som i 1950'erne emigrerede til USA. John Ewans Portings søskende bor stadig i USA, og hans niece, Vanessa, er gift med Donald Trump Junior - og dermed svigerdatter til den amerikanske præsident, Donald Trump. 

Det skriver DR

- Det var et helt privat familievisit. Det der private liv har vi jo alle sammen brug for og hun især. Så hun har nydt den tid sammen med os, siger John Ewans Porting til DR.

Ingen forventninger til besøg fra præsidenten

quote Men vi ønsker egentlig at kunne værne om vores privatliv, og at vores familie ugeneret kan besøge os her

John Ewans Porting

Selv om familien på Orø forsøger at holde familiekortene tæt på kroppen, var det svært at undgå at se, de tre sorte biler med sikkerhedsfolk. Vanessa Trump og hendes ene barn var mandsopdækket af Secret Service.

Derfor gik der heller ikke lang tid, før den lokale avis Orø Nyt afslørede besøget.

- Men vi ønsker egentlig at kunne værne om vores privatliv, og at vores familie ugeneret kan besøge os her, siger John Ewans Porting til DR.

Til frokost hos statsministeren

Og John Ewans Porting har da heller ikke nogen forventninger til, at den amerikanske præsident skulle dukke op på Orø. 

- Ha ha, nej sandsynligheden er lig nul. Hvilken tanke.

Ved siden af et familiebesøg var hun også inviteret på frokost på Marienborg hos statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

Den aftale kom i stand, da de to talte sammen, da statsministeren ringede for at lykønske Donald Trump med valgsejren. Det oplyser Lars Løkke Rasmussen, også fortæller DR, at kronprinsparret deltog i frokosten.

Herunder ses Vanessa Trump og Donald Trump Junior​.

Happy Mother's Day to the best mom (and wife) in the world. #mothersday

Et opslag delt af Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) den


Nyhedsoverblik