Tredobbelt Rema-røver ryger direkte i fængsel i halvandet år

Mandag anholdte politiet en 18-årig mand for tre røverier i Rema 1000 butikker i Slagelseområdet. I dag er den 18-årige sendt halvandet år i fængsel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der blev gjort ganske kort proces. 

Da politiet mandag anholdte en 18-årig for at have begået tre røverier i to Rema 1000-butikker i Slagelse-området, erkendte han sig skyldig. 

Og det gjorde han også i grundlovsforhøret tirsdag formiddag. Det betyder, at dommeren har sendt den 18-årige halvandet år bag tremmer. Han har fået en straksdom og er varetægtsfængslet frem til, at han skal afsone dommen.

quote Det er en grov forbrydelse at begå røveri. Det berører mange mennesker

Politikommisær Jens Jeding Christiansen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Det er en grov forbrydelse at begå røveri. Det berører mange mennesker, siger politikommisær Jens Jeding Christiansen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Erkendte røverier

Igennem den seneste måned er der begået tre røverier mod Rema-butikker i Slagelseområdet. Mandag blev en 18-årig mand anholdt for de tre røverier.

- I forbindelse med den efterforskning, vi satte i gang hurtigt efter det første røveri den 31. maj, får vi undervejs noget information, der peger på, at det godt kunne være den pågældende gerningsmand, fortæller Jens Jedig Christiansen, politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Mandag kom politiet på besøg hos den mistænkte.

- Vi opsøgte ham i går, og så lagde han kortene på bordet og erkendte de her tre forhold, siger Jens Jedig Christiansen.

Læs også
Rema 1000 udsat for røveri: Maskeret mand truede personalet med koben og skruetrækker
Læs også
Rema 1000 udsat for røveri: Maskeret mand truede personalet med koben og skruetrækker

Giver ro i maven

31. maj blev Rema 1000 på Valbygårdsvej i Slagelse udsat for et røveri tæt på lukketid. En mørkklædt mand truede kassedamen med en kniv til at udlevere kontanter.

Det var samme fremgangsmåde, da Rema 1000 på Korsørvej i Slagelse torsdag i sidste uge blev udsat for røveri. Og igen fredag, da det endnu en gang gik ud over Rema 1000 på Valbygårdsvej i Slagelse – en mørkklædt mand truede kassedamen med en kniv for at få kontanter. 

Det skaber lidt tryghed for personalet, at den formodede gerningsmand er blevet pågrebet.

- Det giver mig rigtig meget ro. Han har jo hele statistikken for røverier i Slagelse de sidste måneder, så det giver mig rigtig meget ro, siger Jesper Pedersen, købmand i Rema 1000 på Korsørvej.


Nyhedsoverblik