Tre redningsaktioner på en time: Travl dag til vands og lands for politiet

En familie i en jolle kæntrede Nykøbing Sjælland og satte en større redningsaktion i gang, og i Isefjorden blev en forladt jolle fundet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Midt- og Vestsjællands Politi havde nok at se til lørdag – og ikke bare på landjorden. I særdeleshed til vands havde politiet nemlig nok at se til.

På bare én time måtte politiet og beredskabet rykke ud til tre lidt anderledes aktioner i det sjællandske.

Klokken 14.08 måtte politiet sætte en større redningsaktion i gang ved Skærby Strand i Nykøbing Sjælland. Her var en jolle med en far, mor og barn kæntret.

Den lille familie havde dog heldigvis redningsveste på og blev reddet i land af beredskabet, som kom ilende i en gummibåd.

Lilly fly måtte nødlande

Politiet vurderer, at det kan være den hårde blæst, der har fået båden til at kæntre, men ingen kom noget til.

Klokken 14.23 fik politiet en anmeldelse fra Lille Skensved tæt ved Køge, hvor en person havde set et fly i meget lav højde over sit hus. Bagefter kunne personen ikke umiddelbart finde flyet.

Politiet rykkede ud med flere patruljer, men mysteriet blev opklaret, da de kontaktede Roskilde Lufthavn. De kunne nemlig oplyse, at en pilot havde været nødsaget til at nødlande med et lille ultralight fly. Heller ikke her kom nogen noget til.

Søger ejer til båd

Sidste lille aktion for Midt- og Vestsjællands Politi fandt sted klokken 14.48. En 21 fods jolle drev nemlig i land i Isefjorden mellem Kongsøre og Løserup og ind i Lammefjorden.

Det viste sig dog, at båden sandsynligvis havde revet sig løs og var drevet ud i vandet. I hvert fald var der ingen personer ombord, og det blæste kraftigt i området.

Politiet vil meget gerne i kontakt med ejeren af båden. Den er af mærket Ballaton, og har navnet Rana.

Er det din jolle, eller ved du, hvem den tilhører, så kan politiet kontaktes på telefon 1-1-4.


Nyhedsoverblik