Tre hjemmerøvere truede med at slå 74-årige Ole ihjel

En mand fra Falster fik i nat en grim overraskelse, da tre ukendte mænd trængte ind i hans hjem i jagten på penge og guld.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Jeg blev især bange, da han truede med at slå mig ihjel.

Sådan fortæller 74-årige Ole Mørch Christensen fra Systofte på Falster, der klokken 02.30 i nat blev vækket, da det ringede på døren.

Ole Mørch Christensen troede, det var en person, der havde fået motorstop. Derfor blev han forskrækket, da tre ukendte mænd tvang sig ind i hjemmet, hvor de truede ham på livet, mens de råbte efter penge og guld.

Han blev endda bedt om at placere sin hånd på et syskrin, hvorefter den ene mand gav ham et slag over fingrene med et koben. 

Blev låst inde på toilettet

Gerningsmændene rev blandt andet brændeovnen ud af væggen og splittede en madras ad i deres søgen efter penge. 

Røveriet varede flere timer, og da røverne havde fået, hvad de kom efter, forlod de huset. Dog ikke før Ole Mørch Christensen var blevet låst inde på toilettet. Her fandt han en saks og efter ti minutter lykkedes det ham at lirke låsen op. Episoden blev derefter straks anmeldt til politiet. 

Ole Mørch Christensens hjem
Ole Mørch Christensens hjem Foto: Kevin Rasmussen - TV ØST

Mændene er blevet beskrevet som mellem 20-30 år, mørke i huden og iklædt sorte hættetrøjer og kasketter. Røverne talte gebrokkent engelsk. Politet har i dag været ude i huset på Stubbekøbingvej uden for Systofte for at sikre spor og vil gerne i kontakt med eventuelle vidner.

- Vi vil meget gerne høre fra personer, der har set noget mistænkeligt på Stubbekøbingvej eller i Nykøbing Falster i tidsrummet 2.00 til 4.30. Det kan være personer eller køretøjer, siger politikommissær Steen von Würden til TV ØST.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 1-1-4.

ja.jpg
Læs også
Voldsomt hjemmerøveri: 74-årig mand blev låst inde
ja.jpg
Læs også
Voldsomt hjemmerøveri: 74-årig mand blev låst inde

Nyhedsoverblik