Træner glæder sig trods europæisk exit: Det gik op i en højere enhed

NFH var snublende nær EHF Cup-finalen. Træner Niels Agesen peger dog på flere positive elementer, som holdet kan tage med videre.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det var lige ved og næsten for kvinderne fra Nykøbing Falster Håndboldklub, NFH, der søndag mødte tyske Bietigheim i den afgørende semifinale i EHF Cuppen.

Men NFH nåede aldrig at hente det tyske forspring fra den første semifinale i sidste uge på 11 mål. I stedet måtte de danske håndboldkvinder se sig slået med et samlet nederlag på 59-66.

NFH-træner Niels Agesen havde forinden kampen udtalt, at holdet fra Falster var ude af den europæiske turnering. Forspringet på 11 mål var simpelthen for stort. Men han var lige ved at blive overrasket.

- Drømmen var ar få erfaring med fra Europa, og det har vi i den grad fået, siger Niels Agesen til TV ØST og tilføjer:

quote Spillerne stod sammen, og det gik op i en højere enhed med publikum, der virkelig bakkede os op. Det er det, vi skal tage med videre til DM-semifinalen

Niels Agesen, træner i NFH

- Jeg havde frygtet, at vi bare ville slå op i banen, men spillerne stod sammen, og det gik op i en højere enhed med publikum, der virkelig bakkede os op. Det er det, vi skal tage med videre til DM-semifinalen.

Møder enten Viborg eller Odense

På torsdag møder Viborg og Odense nemlig hinanden i DM-kvartfinalen, og vinderen af den kamp skal tirsdag den 25. april møde NFH i semifinalen.

- Det bliver en højspændt kamp med masser af intensitet, hvor det godt kan blive hektisk. Men hvis vi spiller vores eget spil, som vi gjorde mod Bietigheim, så kan det godt blive en god kamp, vurderer Niels Agesen. 

nfh.jpg
Læs også
Nykøbing Falster lider europæisk exit trods sejr
nfh.jpg
Læs også
Nykøbing Falster lider europæisk exit trods sejr

Nyhedsoverblik