Torben og Claus er julemænd: Frivillige bag ønsketræ i Næstved

23. december: Torben Larsen og Claus Schroll fra Rotary Klubberne i Næstved hjælper med at opfylde juleønsker for børn såvel som voksne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Torben Larsen og Claus Schroll fra henholdsvis Næstved Rotary Klub og Næstved Østre Rotary Klub hjælper børn såvel som voksne med at få deres juleønsker opfyldt.

- Her er en 3-årig dreng, der ønsker sig en trøje og bukser, siger Torben Larsen og viser en ønskeseddel  frem på et juletræ i Næstved Storcenter.

Claus Schroll finder et andet ønske på træet.

- Der er en her på 46, der ønsker sig sengetøj, siger han.

Samarbejder med velgørende organisationer

For 7. år i træk har Rotary Klubberne i Næstved stillet et juletræ op i Næstved Storcenter. Her har små som store skrevet juleønsker, de ikke selv har råd til at opfylde, på ønskesedler og hængt dem på træet.

Det er forskellige velgørende organisationer, som udvælger nogle trængte familier, enlige og/eller børn, og sender deres ønsker til Rotary Klubberne. 

Alle får ønske opfyldt

Folk, der kommer forbi ønsketræet, kan så vælge et ønske, opfylde det og aflevere gaven i centerinformationen. Rotary Klubberne i Næstved sørger for, at gaven når frem til rette modtager, der hængte sit ønske på juletræet, ved at aflevere gaven til den rette velgørende organisatione.

Sidste år blev 400 ønsker opfyldt.

Hvis ikke alle juleønsker på træet bliver opfyldt af de handlende i Næstved Storcenter, køber Rotary Klubberne i Næstved  de sidste gaver, så alle får deres ønsker opfyldt.

TV ØST'S JULEKALENDER

I år har vi på TV ØST lavet vores helt egen julekalender. I 24 afsnit kommer I hver dag til at møde folk fra vores region, som i anledning af julen gør noget godt for andre mennesker.

Afsnittene udkommer her på nettet og på vores Facebooks-side hver dag.

 


Nyhedsoverblik